Met de steeds geavanceerdere technologie wordt de wereld van telecommunicatie met de dag beter. Tegenwoordig kan niemand zich een leven zonder mobiele telefoons voorstellen. Het is een belangrijk onderdeel van onze levensstijl geworden en iedereen pronkt er graag mee. Zoals ze ons leven al eenvoudiger hebben gemaakt en nu is het de beurt aan mobiele beltonen om het te verheerlijken.

Ze zijn een van de populairste functies bij mobiele gebruikers over de hele wereld. Eerder was de monotone toon van het proberen aanwezig, maar vandaag kan men kiezen uit de nieuwste nummers en hun favoriete nummers selecteren als beltoon. Het heeft de eentonigheid van ons leven verbroken en is het favoriete kenmerk van iedereen geworden. Bijna alle serviceproviders zoals Airtel, Reliance en Vodafone bieden hun gebruikers veel entertainment in de vorm van gratis mobiele beltonen.

Hetzelfde is mogelijk geworden via de internetbrowser op de mobiele telefoons. Alle nieuwste modellen van deze telefoons hebben deze functie. Mensen kunnen gratis beltonen downloaden van de serviceprovider met andere functies zoals gratis games, wallpapers en nog veel meer. Niemand dacht dat mobiele telefoons zulke opwindende functies zouden hebben en bijna klaar zijn om te concurreren met muzieksystemen.

Maar de serviceprovider kent een limiet om deze services te gebruiken. Meestal bieden serviceproviders dagelijks gratis mobiele beltonen en games aan. Deze gratis mobiele ringtones en games zijn gedurende een bepaalde periode beschikbaar. Ze zijn eigenlijk een teaser, want als iemand verslaafd raakt aan beltonen, kunnen ze niet nalaten te betalen voor niet-geadverteerde. Het is ook een goede bron van entertainment met steeds meer mensen die zich erop abonneren.

Het installeren van verschillende beltonen is enorm populair geworden onder telefoongebruikers Gepersonaliseerde beltonen is het nieuwste op het gebied van beltoon. Ze helpen mensen enorm om dringende oproepen niet te missen. Er is nu een verscheidenheid aan beltonen, van populaire Bollywood-liedjes, liedjes van priv√©albums waaruit muziekliefhebbers kunnen kiezen en ook dat is gratis, vooral de jeugd is ge√Įnteresseerd in het installeren van de nieuwste beltonen. Nu op elke school- en universiteitscampus pronken de studenten met hun mobiele telefoons en luisteren ze naar beltonen van hun favoriete artiesten. Zelfs ouderen lopen niet ver achter. Ze zetten devotionele liedjes als hun ringtones. Eigenlijk weerspiegelen de beltonen het type persoonlijkheid van een persoon.